ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαρινάκης προπονήθηκε και υπολογίζεται για τον Αστέρα

Ο Μαρινάκης προπονήθηκε και υπολογίζεται για τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Αβάσιμες αποδείχτηκαν οι ανησυχίες για τον Νίκο Μαρινάκη, αφού πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Στραματσόνι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

"Άκυρος συναγερμός" σήμανε τελικά στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (9/12) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Η κάκωση τετρακεφάλου που υπέστη ο 23χρονος δεξιός μπακ, δεν αποδείχθηκε σοβαρή και το απόγευμα γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του.

Με τον Μαρινάκη να έχει τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι, το ερωτηματικό αφορά τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία και εκτέλεσε ασκήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς και το απόγευμα. Η συμμετοχή του Σουηδού στο κυριακάτικο (13/12) παιχνίδι με τον Αστέρα κρίνεται αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα του απογεύματος περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδια με τακτικά στοιχεία για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Αμπέντ ακολούθησε εκ νέου πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Τελάντερ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (10/12) στις 16:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ