ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μακέντα, ο Κόντε, ο Λόπεθ και οι άλλοι επιθετικοί

Ο Μακέντα, ο Κόντε, ο Λόπεθ και οι άλλοι επιθετικοί

Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για τον βασικό επιθετικό του Παναθηναϊκού και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί στους Δώνη και Νταμπίζα.

Το ημερολόγιο δείχνει 23 Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει τον βασικό επιθετικό του, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας δεν βιάζεται. Σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει γράψει μερικά ονόματα στη λίστα του και περιμένει τυχόν αξιόλογες περιπτώσεις που θα προκύψουν στις τελευταίες μέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην Ιταλία αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/8) ως μεταγραφικός στόχος ο 27χρονος Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα. Το άλλοτε παιδί-θαύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυκλοφορεί ελεύθερο στην αγορά και όντως έχει προταθεί στους επικεφαλής του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Νταμπίζας και ο Δώνης αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής με τον Μακέντα.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μακέντα έχει απορριφθεί, αφού ο Νταμπίζας θα κινηθεί για να κλείσει τον επιθετικό στο τέλος Αυγούστου, ακόμα και στο “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους. Ωστόσο, στην παρούσα φάση ο παλαίμαχος αμυντικός έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλους στράικερ.

Κάτι ανάλογο ισχύει για τον 29χρονο Ισπανό, Κριστιάν Λόπεθ, ο οποίος παραμένει χαμηλά στη λίστα. Ο Κλάους Αθανασιάδης διέκοψε τη συνεργασία του με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν σχεδιάζουν να τον προσεγγίσουν. Πλέον, με την ένταξη του Νίκου Βέργου στο ρόστερ, ο Δώνης έχει ένα “φορ περιοχής” και έχει επεκτείνει τα κριτήρια αναζήτησης για τον επιθετικό του, αφού μέχρι πρότινος ήθελε απαραίτητα όγκο, δύναμη και εκτόπισμα.

Αναφορικά με τον Πέδρο Κόντε, δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις συζητήσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη μετά την επαφή της Τρίτης (21/3) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανέρθει μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στις 31 Αυγούστου, με κάθε πλευρά να προσπαθεί να επιβάλλει τα “θέλω” της...

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού στη Super League και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ