ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μακέντα δήλωσε "παρών" για τον Λεβαδειακό

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα έπαιξε 70 λεπτά στο οικογενειακό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κ19 και σκόραρε με όμορφο χτύπημα φάουλ. Δοκιμάστηκε για ένα ημίχρονο ο Κατάνα Νιάνζ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο πρωταγωνιστής στο οικογενειακό φιλικό του Παναθηναϊκού με την ομάδα Κ19, το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε στα 70 λεπτά (δύο ημίχρονα των 35 λεπτών) που διήρκεσε το ματς και σκόραρε το μοναδικό γκολ.

Ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την πάνω από το τείχος στην τελευταία φάση. Ασφαλώς, ο 27χρονος στράικερ δεν βρίσκεται στο 100% της φόρμας του, αλλά έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Η πρώτη ομάδα έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Κότσαρη (αγωνίστηκε με την Κ-19 για να έχει μεγαλύτερη πίεση) να σταματάει δύο σουτ του Στάικου και δύο του Κουντουριώτη, ενώ ισάριθμες προσπάθειες των Μακέντα, Εμμανουηλίδη κατέληξαν άουτ. Ο Μοχάμεντ Κατάνα Νιανζ έπαιξε με την πρώτη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός Κ19 αγωνίστηκε με διάταξη 4-4-2, κατόπιν αιτήματος του Γιώργου Δώνη. Προφανώς, ο προπονητής του Τριφυλλιού ήθελε να τσεκάρει συγκεκριμένα πράγματα στη λειτουργία του σχήματος του.

Για την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι: Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας (36’ Αποστολάκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Θεοχάρης (36’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (36’ Νιάν), Μακέντα.

Για την Κ-19 έπαιξαν οι: Κότσαρης, Βαγιαννίδης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος, Σέχου, Σερπέζης, Τζαβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σπίνος, Σαντικάι Παρασκευόπουλος, Παλασκώνης, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Κώστας, Παπαδόπουλος, Σιφναίος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ