Ο Λυμπερόπουλος προκρίνεται για τεχνικός διευθυντής

Ο Λυμπερόπουλος προκρίνεται για τεχνικός διευθυντής

Ο Γιάννης Αλαφούζος καταλήγει στην ταυτόχρονη πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να θεωρείται ο κατάλληλος για το πρώτο ποστό. Μπασινάς και Ζήκος για την άλλη θέση.

Να "σπάσει" το συγκεντρωτικό μοντέλο του "ενός ανδρός αρχή" έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος για τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προκρίνει το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων σε δύο στελέχη, με ξεκάθαρο διαχωρισμό, με στόχο την παραγωγή περισσότερου και αποτελεσματικότερου έργου.

Η σκέψη του Αλαφούζου προβλέπει την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή, με ευθύνη τα ζητήματα που άπτονται του ρόστερ και των συνεργασιών και ενός γενικού αρχηγού, ο οποίος θα ασχοληθεί με τα αποδυτήρια και θα εμπλέκεται στην καθημερινότητα της ομάδας.

Για την πρώτη θέση, ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαντάζει ως η επικρατέστερη επιλογή. Έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και ξέρει τις απαιτήσεις, οι οπαδοί τον εκτιμούν, έχει προϋπηρεσία στην ΑΕΚ και δραστηριοποιείται ως μάνατζερ, ενώ είναι προσιτός οικονομικά. Προς το παρόν, δεν έχει "διαρρεύσει" εάν οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν προσεγγίσει τον Μεσσήνιο και κατά συνέπεια, η δική του στάση είναι αίνιγμα.

Όσον αφορά τη δεύτερη θέση, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος ο οποίος να έχει κερδίσει την προσοχή της διοίκησης. Ο Άγγελος Μπασινας είναι μία επιλογή με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Άκη Ζήκο. Αμφότεροι εκτιμάται πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Λυμπερόπουλο, ως δίδυμο.

Για διαφορετικούς λόγους, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν απασχολήσει σοβαρά οι Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Κυργιάκος και Μλάντεν Πέτριτς. Όμως, εφόσον ο Αλαφούζος δεν καταλήγει οριστικά στις αποφάσεις του, όλα παραμένουν ανοιχτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φετφατζίδης, η πρώτη επιλογή
Ο Αλαφούζος βλέπει τον Μπαλτάκο
Στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ο Ζιλμπέρτο
Ο Σέργουντ θέλει τον Σάμπα στη Swindon Town
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24