Ο Λυμπερόπουλος μίλησε για τον Εμποκού

Ο Λυμπερόπουλος μίλησε για τον Εμποκού

Η Κιέβο Βερόνα διαθέτει πλέον αθλητικό διευθυντή και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επικοινωνία μαζί του για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τη συζήτηση.

Η Κιέβο ήταν χωρίς αθλητικό διευθυντή και αυτό δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να συνομιλήσει με λεπτομέρειες μαζί της για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού. Όμως, η έλλειψη στην ιταλική ομάδα δεν υφίσταται πλέον.

Ο Τζιανκάρλο Ρομερόνε ανέλαβε αθλητικός διευθυντής και απομένει η ανακοίνωση της πρόσληψης του. Ωστόσο, εδώ και μερικές ημέρες ασχολείται με τα καθήκοντα του και ενημερώνεται για τα ανοιχτά ζητήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, είχε μία πρώτη επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να μάθει τις προθέσεις του Παναθηναϊκού για τον Κονγκολέζο εξτρέμ.

Ο Μεσσήνιος τον πληροφόρησε ότι θα ήθελε να διατηρήσει τον Εμποκού στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού, ενώ του εξήγησε τις δυνατότητες που διαθέτει για τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Ιταλός δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, αφού ακόμα διανύει το στάδιο της ενημέρωσης για τα θέματα της Κιέβο, όμως έδειξε διάθεση να συζητήσει για μία συμβιβαστική λύση.

Βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά να πουλήσει τον Εμποκού, για να αποκομίσει χρήματα και προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση θα κινηθεί. Αλλά, δεν απέκλεισε την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και αυτό έχει τη σημασία του...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24