ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λυμπερόπουλος αναμένει απαντήσεις από τους παίκτες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα της διοίκησης για την καταβολή ενός μέρους από τη δόση του Μαρτίου. Γύρισε Αθήνα ο Αλαφούζος. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Προ ημερών, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε μεταφέρει στους παίκτες το αίτημα της διοίκησης για την καταβολή του 30% της δόσης Μαρτίου στον καθένα και όχι ολόκληρου του ποσού. Ακόμα, εκκρεμεί η αποδοχή ή η απόρριψη από τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχουν ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή για την απόφαση τους.

Τα στελέχη της ΠΑΕ θέλουν να δημιουργήσουν ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» για απρόβλεπτες διεκδικήσεις που μπορεί να προκύψουν και εμμέσως, θέλουν τη βοήθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Άλλωστε, στους παίκτες δεν υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές, αφού οι δόσεις Φεβρουαρίου καταβλήθηκαν κανονικά, με το συνολικό ποσό να αγγίζει το 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών δεν σχετίζεται με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αφού οι δικές τους υπογραφές έχουν παραδοθεί από τις 20 Φεβρουαρίου.

Είναι λογικό οι παίκτες να χρειάζονται χρόνο για να τοποθετηθούν, αφού η πρόταση της διοίκησης αφορά τις αποδοχές τους. Η χρονιά εξελίσσεται με μεταπτώσεις στο οικονομικό και επικρατεί επιφυλακτικότητα ως προς τις δεσμεύσεις για τις πληρωμές. Ωστόσο, αναμένεται να διευκολυνθεί η διοίκηση σε αυτό τον τομέα.

Γύρισε Αθήνα ο Αλαφούζος

Έπειτα από πολυήμερη απουσία στο εξωτερικό για επαγγελματικές δραστηριότητες, ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις διεργασίες για την αδειοδότηση και για τις εκκρεμότητες. Πλέον, εφόσον απαιτηθεί θα παρέμβει προσωπικά για να επιλύσει τυχόν απρόοπτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ