ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λεκκάκος και η προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Λεκκάκος και η προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πώς σχολιάζει ο Σταύρος Λεκκάκος τη φημολογία για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ποιοι τον πρότειναν στον Πιεμπονγκσάντ, τι έχει πραγματικά συμβεί στην υπόθεση. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Διατεθειμένος να ακούσει μία πρόταση από τη νέα ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού είναι ο Σταύρος Λεκκάκος. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και της Marfin Investment Group θα εξέταζε το ενδεχόμενο ενασχόλησης του με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως θα έκανε με κάθε άλλη εργασιακή προοπτική.

Ωστόσο, από τη διάθεση του Λεκκάκου μέχρι την προσέγγιση από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ο Λεκκάκος επιμένει ότι κανείς δεν τον έχει πλησιάσει εκ μέρους του Ταϊλανδού, επίσημα ή ανεπίσημα και πως δεν μπορεί να θέσει καμία προϋπόθεση, από τη στιγμή που δεν έχει συνομιλήσει με κανέναν.

Ο Λεκκάκος μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport" και κατέστησε σαφές ότι δεν έχει κρούση από το περιβάλλον του Πιεμπονγκσάντ: "Δεν με έχει πλησιάσει κανένας, δεν γνωρίζω το παραμικρό για τις προθέσεις του κυρίου Πιεμπονγκσάντ".

Κάτι που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, αφού οι συνεργάτες του Ταϊλανδού εκτιμούν ότι ο Λεκκάκος έχει το προφίλ που αναζητούν για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον έχουν υπόψη τους, αλλά δεν τον έχουν βολιδοσκοπήσει.

Ασφαλώς, ο Λεκκάκος δεν αγνοεί ότι συγκαταλέγεται στη λίστα του επιτελείου του Πιεμπονγκσάντ. Προφανώς, το έχει πληροφορηθεί από κοινούς γνωστούς, όμως από εκεί και πέρα δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Επίσης, είναι σαφές ότι δεν θα ήθελε να αναμειχθεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προτού ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση. Άρα, ο Λεκκάκος περιμένει και αν θα δεχτεί συγκεκριμένη πρόταση, θα τη συζητήσει με θετική διάθεση.

Εξυπακούεται ότι οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ έχουν προκρίνει τον Λεκκάκο, έχοντας πάρει καλές πληροφορίες από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βίκτωρα Ρέστη. Οι δύο επιχειρηματίες γνωρίζουν τον τραπεζίτη και έχουν προσωπική άποψη για τις ικανότητες του και τον σύστησαν ανεπιφύλακτα στον Ταϊλανδό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ