ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνου απάντησε στους ισχυρισμούς του Δομάζου

Ο Κωνσταντίνου απάντησε στους ισχυρισμούς του Δομάζου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίμης Δομάζος κατηγόρησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου για υποβάθμιση του πλάνου "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ" και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε την εξήγηση του και κάλεσε σε συσπείρωση.

Λίγες μέρες μετά την οριστική διακοπή της χρηματοδότησης της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο, οι παλαίμαχοι της γενιάς του Γουέμπλεϊ με επικεφαλής τον Αντώνη Αντωνιάδη, συγκεντρώθηκαν και παρουσίασαν το πλάνο "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ". Το σχέδιο τους στηριζόταν στη μετακόμιση στο "Σπύρος Λούης" από το "Απόστολος Νικολαΐδης", προκειμένου να εισπραχθούν έσοδα μέσω της πώλησης απλών και εισιτηρίων διαρκείας, ποντάροντας στη συσπείρωση των οπαδών και στη μεγάλη χωρητικότητα.

Λίγες μέρες αργότερα, αντιπροσωπεία των παλαιμάχων επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον ενημέρωσε για τις παραμέτρους της πρότασης, ζητώντας να δρομολογηθεί η αλλαγή έδρας της ομάδας ποδοσφαίρου, εν όψει (τότε) και των εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνου απέρριψε τα λεγόμενα τους, επικαλούμενος το υψηλό κόστος χρήσης του ΟΑΚΑ, που ουσιαστικά δεν θα άφηνε τα προσδοκώμενα έσοδα και δημιουργούσε κίνδυνο για ζημιά.

Οι παλαίμαχοι αντέδρασαν, κατηγορώντας τον Κωνσταντίνου ότι δρα ιδιοτελώς και υποστηρίζοντας ότι ο "αγριόγατος" ουδέποτε επικοινώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Αντίθετα, σε δική τους επικοινωνία, ενημερώθηκαν ότι το κόστος για τη χρήση του "Σπύρος Λούης" είναι μόλις 40.000 ευρώ ανά παιχνίδι, έναντι των ισχυρισμών της ΠΑΕ για 300.000 ευρώ.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μίμης Δομάζος, συμμετέχοντας στην κίνηση του Αντωνιάδη, μίλησε σε πολιτική ιστοσελίδα και χαρακτήρισε "ψεύτη" τον Βασίλη Κωνσταντίνου, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού. Ένας χαρακτηρισμός που προκάλεσε την αντίδραση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ο οποίος αντέκρουσε τον "στρατηγό" με γραπτή δήλωση του.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου:

"Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση «μετακόμισης» της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ