Ο κίνδυνος για τη συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο κίνδυνος για τη συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η "Pan Asia" θέλουν τον Παναθηναϊκό της Superleague και επισπεύδουν τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μία από τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Γιάννη Αλαφούζο, για να τελεσφορήσει το ενδιαφέρον του, είναι η παραμονή του Παναθηναϊκού στη Superleague. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είχε καλύψει τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις, όπως την οφειλή στον Βέμερ

Η ουσία είναι πως κάθε μέρα που περνάει με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο χρόνος ελαττώνεται για τον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, αυξάνεται ο κίνδυνος ενός "ατυχήματος". Ο Πιεμπονγκσάντ είναι ενήμερος για τα τεκταινόμενα και για αυτό, αποφάσισε να διαμορφώσει το πρόγραμμα του ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν επιθυμεί να χρονοτριβήσει, αλλά παράλληλα δεν θα βιαστεί παραλείποντας τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάμειξη του fund. Το ζητούμενο είναι πόσο σύντομα θα εισρεύσουν χρήματα στην ΠΑΕ, αφού αυτό δεν έχει αποσαφηνιστεί από τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Το σίγουρο είναι ότι ο Αλαφούζος δεν προτίθεται να χρηματοδοτήσει την εταιρία και το βάρος θα μεταφερθεί στη νέα ιδιοκτησία.

Η άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα είναι σημαντική, ώστε από κοινού με τον Αλαφούζο να ορίσουν ένα χρονοδιάγραμμα για τη μεταβίβαση των μετοχών. Γιατί, αν στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί στη Football League και δεν έχουν τελειώσει τα διαδικαστικά για τη συμφωνία, τότε ίσως το επενδυτικό σχήμα "Pan Asia" να επιλέξει να μην τελειώσει το deal...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ
Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Σε ποιον αναλογεί η υποχρέωση προς τον Βέμερ;"
Νέα αποχή από την προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24