ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Jogo: "Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Μπενφίκα για Βλαχοδήμο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "O Jogo" ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έναντι 2.000.000 ευρώ τον προσεχή Ιανουάριο.

Για προφορική συμφωνία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο κάνει λόγο η "O Jogo". Όπως αναφέρει η πορτογαλική σελίδα, οι "αετοί" έχουν συμφωνήσει με το "τριφύλλι" για την απόκτηση του 23χρονου διεθνή με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Γερμανίας τερματοφύλακα έναντι του ποσού των 2.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπενφίκα πούλησε το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 40.000.000 ευρώ τον Έντερσον Μοράις και βασικός είναι πλέον ο 22χρονος, Μπρούνο Βαρέλα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας κι επέστρεψε φέτος από την Σετούμπαλ. Αναπληρωματικός αυτή τη στιγμή στην Μπενφίκα είναι ο 38χρονος Βραζιλιάνος, Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρέθηκε κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα της Λισαβόνας στην εκπνοή της θερινής μεταγραφικής σεζόν, αλλά το deal "χάλασε" λόγω της αναβλητικότητας στη λήψη απόφασης του Όλα Τζον να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ