ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο γρίφος του Μολέντο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
Μολέντο ICON

Ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερα χρήματα, η Ιντερνασιονάλ πιέζει με το προσύμφωνο, ο ΠΑΟΚ αυξάνει την προσφορά και ο Ροντρίγκο Μολέντο πρέπει να πάρει αποφάσεις. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μετέωρες παραμένουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο και η κατάληξη θα εξαρτηθεί από τον ίδιο. Διότι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ιντερνασιονάλ δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για τη μεταγραφή, στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1).

Ο δικηγόρος της "κολοράντο", Φελίπε Νταλεγκράβε, ο οποίος την εκπροσωπεί στην Ευρώπη, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού και επανέλαβε την κατατεθειμένη προσφορά, ελαφρώς αυξημένη: 300.000 ευρώ για την άμεση απόκτηση του Μολέντο. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή, αφού η διοίκηση του Παναθηναϊκού αξιώνει περισσότερα χρήματα για να πουλήσει τον 30χρονο στόπερ, στηριζόμενη στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Νταλεγκράβε επισήμανε ότι η Ιντερνασιονάλ έχει συμφωνήσει με τον Μολέντο για το καλοκαίρι και αν ο Παναθηναϊκός δεν τον παραχωρήσει τώρα, θα τον χάσει ως ελεύθερο. Επίσης, υπενθύμισε πως σε ενδεχόμενη πώληση σε άλλη ομάδα, η "κολοράντο" δικαιούται το 1/4 γιατί κατέχει το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη. Κάτι που σημαίνει πως η βραζιλιάνικη ομάδα δεν πρόκειται να προσφέρει πιο πολλά λεφτά ή τουλάχιστον, αυτό αφήνει να εννοηθεί. Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα, έχουν τεθεί εδώ και καιρό στη διαπραγμάτευση, αλλά εξαρχής η ΠΑΕ δεν μπήκε στη διαδικασία να τα συζητήσει.

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, είναι ότι το μπαλάκι… πέφτει στον Μολέντο. Αφενός ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα κάνει προσφυγή και θα συνεργαστεί για την πώληση του, αφετέρου η Ιντερνασιονάλ πιστεύει ότι ο 30χρονος στόπερ θα πιέσει για να πουληθεί. Μέσα σε όλα, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να προσελκύσει τον Μολέντο με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, που δεν θα το βρει στη Βραζιλία.

Πρακτικά, ο Μολέντο θα κληθεί να πάρει μία απόφαση σύντομα. Έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι, αλλά το έγγραφο μπορεί να «σπάσει», οι υψηλές προτεινόμενες αποδοχές από τον ΠΑΟΚ τον δελεάζουν, ενώ νιώθει μία ηθική δέσμευση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για αλληλοσυγκρουόμενες καταστάσεις, που ο ποδοσφαιριστής πρέπει να ξεμπλέξει σε συνεργασία με τους μάνατζερ του.

Πάντως, εάν η Ιντερνασιονάλ αισθανόταν σίγουρη ότι έχει «δέσει» τον Μολέντο, δεν θα έστελνε εσπευσμένα τον εκπρόσωπο της στην Αθήνα. Αντίθετα, επειδή το προσύμφωνο δεν έχει ισχύ συμβολαίου, προσπαθεί να τελειώσει τη μεταγραφή για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως… Η Ιντερνασιονάλ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θέλουν να επισπεύσουν τις εξελίξεις, όμως ο μπερδεμένος Μολέντο ενδέχεται να καθυστερήσει την απόφαση του…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ