ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γουακάσο κάνει το γύρο της Ευρώπης

Ο Γουακάσο κάνει το γύρο της Ευρώπης

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά παραμένει χωρίς επίσημη πρόταση. Νέο δημοσίευμα για τον Μολέντο.

Τα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη που αφορούν τον Μουμπάρακ Γουακάσο συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης. Από τη στιγμή που με τον Γκανέζο ασχολούνται πολλές ομάδες, το όνομα του εμφανίζεται σε ρεπορτάζ διαφορετικών χωρών, όπως συνέβη και την Τετάρτη (7/6).

Στην Ιταλία, η Αταλάντα χρειάζεται έναν χαφ με τα χαρακτηριστικά του 26χρονου ποδοσφαιριστή και τον έχει στη λίστα της. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τύπος του Μπεργκαμπο, η διοίκηση έχει 2 εκατομμύρια ευρώ να ξοδέψει για τον παίκτη που θα επιλέξει ο προπονητής. Μία πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί, ο Παναθηναϊκός θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχής...

Ακόμα, η ισπανική Τζιρόνα και η τουρκική Μπασακσεχίρ παρακολουθούν τον Γουακάσο και έχουν ρωτήσει τον μάνατζερ του για το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων του, χωρίς όμως κάτι επίσημο. Προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Άκρα της Γκάνας και περιμένει νεότερα.

Ο ΜΟΛΕΝΤΟ ΠΑΕΙ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ

Η ιστοσελίδα UOL Esporte αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο, αναφέροντας πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει. Το ρεπορτάζ δεν προσθέτει κάτι καινούργιο σε σχέση με όσα είναι ήδη γνωστά, παρά μόνο πως ο 30χρονος αμυντικός θα αναχωρήσει εντός των ημερών από το Πόρτο Αλέγκρε, για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Το μόνο που τονίζει είναι πως πιθανότατα η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά την απάντηση του Μολέντο στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ