ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"O Γκραντ αφήνει την Ινδία λόγω Παναθηναϊκού"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÔÓÅËÓÉ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-CHELSEA
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÔÓÅËÓÉ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-CHELSEA ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αβράμ Γκραντ ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ινδικής North East United ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του, επειδή θα εργαστεί στον Παναθηναϊκό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Αβράμ Γκραντ προορίζεται για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό στη νέα εποχή, όμως δεν είχε αποσαφηνιστεί τι σκοπεύει να κάνει με την εργασία του στην ινδική North East United. Μάλλον, ήταν άγνωστο γιατί τα νεότερα από την Ινδία δείχνουν και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό του Τριφυλλιού...

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Goal.com, ο Γκραντ μετέβη στην πόλη Γκουβαχάτι και είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της North East United και στενό φίλο του, Τζον Άμπραχαμ. Ο Γκραντ ενημέρωσε τον Άμπραχαμ ότι θα εργαστεί στον Παναθηναϊκό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του στην Ινδία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν είναι βέβαιο ότι ο Γκραντ θα παραιτηθεί από τεχνικός σύμβουλος της North East United και ίσως διατηρήσει την ιδιότητα του λόγω της σχέσης του με τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο, το σημαντικό που ενδιαφέρει τους φίλους του Τριφυλλιού, είναι ότι σύμφωνα με τον Γκραντ, το deal Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ θεωρείται τελειωμένο.

Αδιαμφισβήτητα, ο Γκραντ δεν θα άφηνε το πόστο του εάν δεν ήταν βέβαιος ότι θα προσλαμβανόταν στον Παναθηναϊκό...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ