Ο Γιαννακόπουλος θα δει τους επικεφαλής του κονσόρτσιουμ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κοινοπραξία για το "Athens Alive" θα συζητήσουν πως μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σε ώρα Λονδίνου θα συντονιστούν σήμερα (21/3) οι φίλοι του Τριφυλλιού, αναμένοντας κάποιο θετικό νέο... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί στην αγγλική πρωτεύουσα με τους επικεφαλής του κονσόρτσιουμ που συνεργάζεται και θα συζητήσουν για τον κίνδυνο υποβιβασμού που διατρέχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

Το ταξίδι του Γιαννακόπουλου έχει διπλό σκοπό: να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για την πρόοδο των συζητήσεων με την κυβέρνηση για το "Athens Alive" και να τους εκθέσει τα τεκταινόμενα στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Γιαννακόπουλος θα εξηγήσει ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί, τότε το πρότζεκτ τους θα δεχτεί ένα σημαντικό πλήγμα. Κατόπιν, θα επιχειρήσει να τους πείσει ότι πρέπει να αναζητήσουν τρόπους για να βοηθήσουν την ΠΑΕ να αντέξει στο κρίσιμο χρονικό διάστημα που θα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του κονσόρτσιουμ και της κυβέρνησης, μέχρι να περάσει στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία, αναφέρουν ότι η κοινοπραξία αναγνωρίζει ότι ο υποβιβασμός του Παναθηναϊκού θα λειτουργήσει αρνητικά για τον σχεδιασμό τους. Για αυτό, υπάρχει η διάθεση για συνδρομή στην ΠΑΕ, αλλά πάντα εντός λογικού πλαισίου και με τις ανάλογες εξασφαλίσεις. Για παράδειγμα, η ταμειακή διευκόλυνση ή ένα άτοκο δάνειο είναι δύο επιλογές που θα εξεταστούν.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δύσκολο ένα γκρουπ ξένων εταιριών να αναμειχθεί άμεσα στην ομάδα ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει πετύχει τον στρατηγικό του στόχο: την εξασφάλιση του ΟΑΚΑ. Άρα, η βοήθεια συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες, αλλά η "εδώ και τώρα" ανάμειξη μοιάζει μακρινό σενάριο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24