ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού θα έχει ελλείψεις

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού θα έχει ελλείψεις
EUROKINISSI

Με τους περισσότερους πιστωτές δεν έχει γίνει επαφή, δεν έχει δημοσιευτεί ο ισολογισμός της προηγούμενης σεζόν και η αδειοδότηση θα είναι διαδικασία χωρίς νόημα για τον Παναθηναϊκό.

Η αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ είναι πλέον ο μοναδικός "δρόμος" παραμονής στη Superleague για τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος εμμένει στην απόφαση του να μην πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να εξοφληθούν οι οφειλές μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2017, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μέχρι την Τετάρτη (11/4), περισσότεροι από 80 πιστωτές δεν είχαν συνάψει διακανονισμό με την ΠΑΕ και περίπου 20 είχαν συμβιβαστεί.

Για την ακρίβεια, η πλειονότητα τους δεν είχε καν δεχτεί κρούση από τη διοίκηση του Τριφυλλιού τις τελευταίες μέρες, επειδή είχαν διαπιστωθεί μεγάλες διαφορές κατά τη διαπραγμάτευση των προηγούμενων μηνών.

Είναι σίγουρο ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, θα είναι ελλιπής. Κάτι που παραδέχονται και στο περιβάλλον του Αλαφούζου για πρώτη φορά, μετά την αισιοδοξία που εξέφραζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα στο ΓΕΜΗ τον ισολογισμό της σεζόν 2017 - 2018.

Είχε την υποχρέωση να τον δημοσιοποιήσει στο υπουργείο Εμπορίου μέχρι τις 31 Μαρτίου, αλλά δεν το έχει πράξει. Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε ο "πράσινος" φάκελος δεν θα εξεταστεί και θα απορριφθεί άμεσα.

Καθίσταται φανερό ότι η αποψίλωση του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ έχει προξενήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη λειτουργία της. Τα κενά δεν αναπληρώθηκαν ποτέ και οι εναπομείναντες υπάλληλοι δεν επαρκούν για να καλύψουν ούτε τις ζωτικές ανάγκες της εταιρίας...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου, δεν του μίλησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Προπόνηση στον Παναθηναϊκό μετά από έξι μέρες
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε το 30% της δόσης Δεκεμβρίου στους παίκτες
Φιάσκο με το Δ.Σ. της Λίγκας, δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ