ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Εμσουβά, ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα

Tanzania's Saimon Happygod Msuva controls the ball during the African Cup of Nations group C soccer match between Kenya and Tanzania at 30 June Stadium in Cairo, Egypt, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Tanzania's Saimon Happygod Msuva controls the ball during the African Cup of Nations group C soccer match between Kenya and Tanzania at 30 June Stadium in Cairo, Egypt, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Σιμόν Εμσουβά ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο μίλησε ξανά για τη συμφωνία που δεν προχώρησε με τη Μπενφίκα και τους πράσινους.

Στις αρχές Ιανουαρίου το όνομα του Σιμόν Εμσουβά έπαιξε σαν σενάριο ως υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού. Τότε ο μάνατζερ του με δηλώσεις του είχε υποστηρίζει πως ο 26χρονος διεθνής από την Τανζανία ήταν στο στόχαστρο της Μπενφίκα και θα ερχόταν ως δανεικός στο τριφύλλι για να πάρει μια πρώτη γεύση από το [οδόσαιρο στην Ευρώπη.

Η διάψευση του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο θέμα ήταν άμεση αλλά μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες ο Εμσούβα με νέες του δηλώσεις ήρθε να δώσει συνέχεια στο θέμα λέγοντας πως του είχαν πει πως θα ερχόταν δωρεάν στο "τριφύλλι" ως δανεικός από τη Μπενφίκα.

Ο Εμσουβά μίλησε στην ιστοσελίδα "Global News Hut" για τη φημολογούμενη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και απάντησε χαρακτηριστικά:

"Αρχικά, θέλανε να πάω στην Ελληνική πλευρά (τον Παναθηναϊκό), εντελώς δωρεάν για να πάρω την απαραίτητη εμπειρία ως ένα μάθημα για την Μπενφίκα. Βέβαια η διοίκηση της ομάδας απέρριψε την προσφορά επειδή πίστευε ότι υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί άλλη ομάδα, ωστόσο στη συνέχεια δεν ήρθε κάποια οικονομικά ικανοποιητική πρόταση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ