ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ελλιπής Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη με τον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΚΩΤΣΙΡΑΣ(Α) ΜΟΥΝΙΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΚΩΤΣΙΡΑΣ(Α) ΜΟΥΝΙΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών υποδέχεται τον Αστέρα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την πέμπτη θέση.

Μετά τις νίκες απέναντι σε Λάρισα και Λαμία και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το καλό "φεγγάρι" του, υποδεχόμενος σήμερα (10/03, 19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη για το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης.

Φυσικά, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν προμηνύεται. Ο Αστέρας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει διαφορετικό στυλ από τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δεν έχει τα ίδια κίνητρα με το ντέρμπι της προηγούμενης (04/03) Κυριακής.

Ο Ουζουνίδης υποχρεούται να παρατάξει μία ενδεκάδα με ελάχιστες επιλογές και χωρίς εναλλακτικές από τον πάγκο. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κάτσε, Βλαχοδήμο και Οικονόμου και τους τραυματίες Άλτμαν, Λουτσιάνο και Μυστακίδη, ενώ ο Μολίνς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά μπορεί να βοηθήσει για λίγα λεπτά.

Ο 50χρονος προπονητής θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Κουρμπέλη και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα, οι Τζανδάρης και Λουντ θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα παίξουν στην μεσοεπιθετική τριάδα, ενώ ο Δώνης θα είναι ο επιθετικός.

Στο μεταξύ, επικρατεί η αισιοδοξία στο Τριφύλλι για αυξημένη προσέλευση του κόσμου στο σημερινό ματς. Οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών του Ουζουνίδη, οι οποίοι παλεύουν σε αντίξοες συνθήκες. Εφόσον ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες, στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10.000 θεατές.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννακόπουλος για Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ: "Έχει κατατεθεί πρόταση στην Κυβέρνηση"
Αυτές είναι οι τρεις εταιρίες - συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου
Βασιλειάδης: "Με όρους λογικής και διαφάνειας το ΟΑΚΑ"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ