ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ελλιπής Παναθηναϊκός για το πρώτο διπλό στη Λιβαδειά

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (19:30) και ο Ουζουνίδης ψάχνει τις καλύτερες υπηρεσιακές λύσεις για την επίθεσή του.

Το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα αναζητά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται σήμερα (13/1, 19:30) από τον Λεβαδειακό. Με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών ή επικείμενων αποχωρήσεων, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να κλείσει την εβδομάδα με το "3Χ3" και να κατακτήσει το πρώτο "τρίποντο" στην επαρχία.

Φυσικά, το έργο του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολο. Αντίθετα, έχει ξεσυνηθίσει να νικά μακριά από την έδρα του και δεν διαθέτει την ψυχολογία του νικητή. Γι' αυτό, πρέπει να πιστοποιήσει ότι βελτιώνεται διαρκώς και ταυτόχρονα, να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα, εφόσον έχει το προβάδισμα.

Οι Λουντ και Κολοβέτσιος τέθηκαν στη διάθεση του Ουζουνίδη και θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα, ενώ οι Μολίνς και Αυλωνίτης έμειναν στην Αθήνα, λόγω τραυματισμού. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Μολέντο, Ρέις και Ευαγγέλου, καθώς και οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης που θα παίξουν με την Κ20.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να αρχίσει στην εστία, οι Κουλιμπαλί και Ινσούα θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, οι Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος το κέντρο, οι Τζανδάρης και Λουντ θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή και ο Μουνιέ αριστερά, ενώ οι Άλτμαν και Πίσπας θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Ουζουνίδη αφορά την επίθεση, όπου σκέφτεται τους Δώνη ή Χίλιεμαρκ στη θέση του Πίσπα, με τον Άλτμαν να προωθείται ως "ψευτοεννιάρι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ