ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δώνης θέλει να φύγει, ο Νταμπίζας απέτυχε στα αποδυτήρια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ακούστε πώς σχολιάζει ο Τάσος Νικολογιάννης την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Αποκαλύψεις στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 για Δώνη, Νταμπίζα και την κατάσταση στα πράσινα αποδυτήρια (AUDIO).

Ο Παναθηναϊκός στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του, πέραν των χρόνιων διοικητικών ζητημάτων, έχει πλέον ν' αντιμετωπίσει και την αγωνιστική κατάρρευση. Οι πράσινοι ηττήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με 4-0 από τον Άρη με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον Sport24 Radio 103,3 όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα ανέφερε ότι η εκτίμησή του όσον αφορά τον Δώνη για το αν θ' αποχωρήσει ή όχι, είναι στο 50-50. Ο παραγωγός της εκπομπής "Το 10 το Κακό" (Παντελής Διαμαντόπουλος - Γιάννης Φιλέρης) σημείωσε ως δεδομένο ότι ο κόουτς του Παναθηναϊκού θέλει να φύγει, έχοντας αναλάβει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Βέβαια, για να παρθεί η οριστική απόφαση θα πρέπει πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με την διοίκηση του τριφυλλιού, που θα πάρει την τελική απόφαση.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα και με απόφαση Νταμπίζα ήρθε ψυχολόγος για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού σχολίασε ότι ο τεχνικός διευθυντής είναι παρεμβατικός και κατά γενική ομολογία ο τρόπος του είναι σκληρός απέναντι στους παίκτες.

Σύμφωνα με τον Νικολογιάννη, πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τον τόνο του υποτιμητικό και απότομο. Τέλος, ο δημοσιογράφος του Sport24 Radio 103,3 υπογράμμισε ότι στο αποδυτηριακό κομμάτι ο Νίκος Νταμπίζας έχει αποτύχει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ