ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δώνης έρχεται Αθήνα και τα λέει με τον Νταμπίζα

Ο Δώνης έρχεται Αθήνα και τα λέει με τον Νταμπίζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Δώνης είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά η πρόσληψη του θα ξεκαθαρίσει μετά το τελικό ραντεβού με τον Νταμπίζα.

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Νίκος Νταμπίζας, μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στο εξωτερικό και θα ασχοληθεί με τα καθήκοντα του στον Παναθηναϊκό. Στις προτεραιότητες του τεχνικού διευθυντή είναι η πρόσληψη του προπονητή και οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν.

Ο πρώτος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία είναι ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο ο Νταμπίζας έχει συζητήσει για την προοπτική να δουλέψουν μαζί. Υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία, ενώ έχουν διαπιστώσει σύγκλιση στα περισσότερα ζητήματα.

Ο Δώνης έχει μιλήσει απ' ευθείας και με τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού μία από τις βασικές ανησυχίες του δεν αφορά τον Νταμπίζα. Ο Δώνης ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Αλαφούζο ότι θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους και ήθελε τη δέσμευση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα.

Στο μεταξύ, ο Δώνης και το επιτελείο του έχουν υψηλό κασέ που δεν συνάδει με τις τωρινές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιθυμία του "τραίνου" να κοουτσάρει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, είναι μεγάλη και θα μειώσει τις απαιτήσεις του, για να αξιοποιήσει την ευκαιρία.

Αυτή τη στιγμή, ο Δώνης είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος και ο Νταμπίζας τον έχουν επιλέξει και απομένει να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Δώνης έρχεται τη Δευτέρα (21/5) στην Αθήνα και την Τετάρτη (23/5) αναμένεται να συναντηθεί με τον Νταμπίζα για να τελειώσουν την υπόθεση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ