ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αστέρας πιο δύσκολος από τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει η επιχείρηση προσαρμογής στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που κρύβει σημαντικές δυσκολίες.

Να αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθεί στον Αστέρα, είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός. Η ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων ανήκει στο παρελθόν και το σαββατιάτικο (10/3) ματς έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Ο Αστέρας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει διαφορετικό στυλ από τον Ολυμπιακό, που δεν εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να βρει άλλο ρόλο στο γήπεδο.

Επιπλέον, οι Αρκάδες δεν είναι εξίσου εμπορικό όνομα με τους Πειραιώτες, που συσπείρωσαν τους «πράσινους» και τους έδωσαν κίνητρα για να αποδώσουν καλά.

Ο Ουζουνίδης μιλά στους παίκτες του, ώστε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους και να μην επιτρέψει τον εφησυχασμό μετά το Φάληρο.

Κάτι που δεν είναι εύκολο, επειδή δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για την ομάδα, μιας και η κατάληψη της πέμπτης θέσης δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League.

Στο μεταξύ, ο Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες, στις προσπάθειες του να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Ο 50χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κάτσε, Βλαχοδήμο και Οικονόμου και τους τραυματίες Μολίνς, Λουτσιάνο και Άλτμαν.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έχει λίγες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 18άδα, αν θα προπονηθεί την Πέμπτη (8/3), ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε θεραπεία και γυμναστήριο την Τετάρτη (7/3), αλλά θα αγωνιστεί σίγουρα το Σάββατο.

Σε εκκρεμότητα είναι και η συμμετοχή του Κότσαρη, ο οποίος είναι τραυματίας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κομίνης σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Στο Ισραήλ για δεύτερη γνώμη ο Άλτμαν
Αναβολή μιας εβδομάδας και υπόσχεση Παναθηναϊκού για Βέμερ
Με 12 παίκτες η προετοιμασία για τον Αστέρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ