ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο απλήρωτος και μισός Παναθηναϊκός παίζει για την αξιοπρέπειά του

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός των αμέτρητων προβλημάτων και των πολλών απουσιών, φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (25/11, 19:30). Ενδεκάδα ανάγκης παρατάσσει ο Ουζουνίδης.

Μέσα στον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων και με τις πρώτες προσφυγές να έχουν προαναγγελθεί, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο (25/11, 19:30). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να συγκρατήσει τους παίκτες προσηλωμένους στις υποχρεώσεις τους, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Επιπλέον, ο προπονητής του "τριφυλλιού" έχει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες. Στο Περιστέρι δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι (και τραυματίες παράλληλα) Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες και οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και Μολέντο. Επίσης, ο Χουλτ δείχνει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τον Παναθηναϊκό και τη θέση του θα πάρει ο Ινσούα. Πρακτικά, τέσσερις βασικοί και ο εναλλακτικός για το δεξιό άκρο της άμυνας έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Στο 4-2-3-1 του Ουζουνίδη, ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, ο Ρέις θα παίξει στο δεξιό άκρο της άμυνας και ο Ινσούα στο αριστερό, ενώ οι Κολοβέτσιος και Κουτρουμπής θα βρεθούν στο κέντρο. Οι Σιλά και Λουντ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Χίλιεμαρκ θα είναι ο επιτελικός μέσος, οι Καμπέσας και Μουνιέ θα είναι ο δεξιός και ο αριστερός εξτρέμ αντίστοιχα και ο Μολίνς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ουζουνίδης τόνισε στους παίκτες του ότι κατανοεί τον αποπροσανατολισμό που δημιουργεί η αβεβαιότητα και τα συνεχόμενα δημοσιεύματα, αλλά πρέπει να δείξουν χαρακτήρα. Τους επισήμανε ότι είναι επαγγελματίες και οφείλουν να βρουν κίνητρα για να αποδώσουν όπως μπορούν και πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους και τους οπαδούς που τους στηρίζουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ