ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλαφούζος περιμένει τα χρήματα του Πιεμπονγκσάντ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Γιάννη Αλαφούζο σημασία έχει ο Πιεμπονγκσάντ να βάλει λεφτά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι αν θα εκπροσωπηθεί στην ΓΣ. Ήρθε στην Αθήνα ο Ταϊλανδός.

Μικρή σημασία έχει η παρουσία ή όχι εκπροσώπου του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στη σημερινή (21/9, 14:00) έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό υποστήριζαν από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, με αφορμή τη συζήτηση που έχει "ξεσπάσει" τις τελευταίες ώρες.

Οι συνεργάτες του εφοπλιστή εξηγούν ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, θα ψηφιστεί και το σημαντικό είναι ο Πιεμπονγκσάντ να βάλει τα πρώτα χρήματα. Αυτό θα αποτελέσει την απόδειξη για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και όχι η συμβολική εκπροσώπηση του Ταϊλανδού σε μία Γενική Συνέλευση.

Ο Αλαφούζος θεωρεί ότι έχει πράξει ότι εξαρτάται από τον ίδιο για να υλοποιήσει τη συμφωνία με τον Πιεμπονγκσάντ και πλέον περιμένει την ανταπόκριση του. Αν ο Ταϊλανδός καλύψει την ΑΜΚ, τότε θα πάρει τον Παναθηναϊκό. Αν όχι, τότε η ιδιοκτησία δεν θα μεταβληθεί.

Περαιτέρω, η μοναδική πιθανή αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος σκεφτόταν να παραιτηθεί και να "κόψει" την τελευταία θεσμική σύνδεση του με τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι χτες δεν είχε ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περίγυρο του, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται από την Πέμπτη (20/9) στην Αθήνα. Η άφιξη του σχετίζεται με το ιδιοκτησιακό, αλλά το πρόγραμμα του δεν είναι γνωστό. Ο Πιεμπονγκσάντ δύσκολα θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στη ΓΣ, αλλά ίσως να στείλει τον δικηγόρο του, Γιώργο Παχατουρίδη ως παρατηρητή. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ