ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού

Ο Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο στους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού, άκουσε τις απόψεις τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, ζήτησε το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση και έκανε λόγο για το παρασκήνιο.

Τις σχέσεις που επικρατούν στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και την άποψη των παικτών για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, θέλησε να μάθει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και το βράδυ της Τετάρτης, παρέθεσε δείπνο στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού. Οι Ζέκα, Μπεργκ, Κοτσόλης και Λαγός συνέφαγαν με τον Αλαφούζο και αντάλλαξαν απόψεις για όλα όσα έχουν συμβεί στη σεζόν.

Ο Αλαφούζος άκουσε τα λεγόμενα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών και με τη σειρά του, τους ζήτησε να μεταφέρουν στους συμπαίκτες του ότι επιβάλλεται να βελτιωθούν και να ανακτήσουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Αλαφούζος εξήγησε ότι "αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης".

Ακόμα, επισήμανε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν στηρίξει την ομάδα χωρίς αντίκρισμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο Μπεργκ φέρεται να διαβεβαίωσε τον Αλαφούζο ότι ο Παναθηναϊκός θα αποδώσει καλύτερα και μετά τα Χριστούγεννα, θα παρουσιάσει καλύτερο θέαμα.

Επιπλέον, ο Αλαφούζος συζήτησε με τους αρχηγούς για όσα εκτυλίχθηκαν την περίοδο του Γιάννη Αναστασίου και τους λόγους που διαταράχθηκε το κλίμα, ενώ έμαθε τις πρώτες εντυπώσεις που επικρατούν για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Διαβάστε επίσης

Σε ενωτικό κλίμα το τραπέζι στον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ