ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Μελισσανίδη

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Μελισσανίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησαν για την εσφαλμένη υπόδειξη του Καλφόγλου στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέχει από την καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως δεν έχει πάψει να ασχολείται με την επικαιρότητα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και δεν αιφνιδιάστηκε από τον τρόπο που κρίθηκε.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζήτησε μαζί του για τη διαιτησία. Όπως τόνισε στον επικεφαλής της Ένωσης, δεν αισθάνθηκε έκπληξη για το εξόφθαλμο λάθος στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και το εξέλαβε ως συνέχεια των υποδείξεων του Κύζα στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπας.

Ο Αλαφούζος επισήμανε στον Μελισσανίδη τον κίνδυνο να δημιουργηθεί μία νέα πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο, παρά τις επίμονες προσπάθειες τους να επανέρθει η ισονομία. Μία διαπίστωση που φέρεται να ανησυχεί και τους δύο, εν όψει και της έναρξης των πλέι οφ.

Δεν διέρρευσε εάν οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε κάποια κοινή δράση ή εάν δεν κατέληξαν σε κάτι συγκεκριμένο. Η κατάσταση κρίνεται πολύπλοκη, αφού ο Μελισσανίδης διατηρεί προσωπική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο Αλαφούζος δεν προτίθεται να αναμειχθεί το ίδιο ενεργά στο άθλημα, όπως έκανε μέχρι πρότινος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ