ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος επανέρχεται στις υποχρεώσεις του

Ο Αλαφούζος επανέρχεται στις υποχρεώσεις του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση του κατάλληλου ανθρώπου για να αναλάβει τη διοίκηση, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα.

Στην Αθήνα επέστρεψε στη διάρκεια του Σαββάτου (20/05) ο Γιάννης Αλαφούζος και από σήμερα (22/05), επανέρχεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Η απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη, τον φόρτισε συναισθηματικά και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει, όπως και συνέβη.

Το tweet του εφοπλιστή για τον Παναθηναϊκό έδειξε πως δεν τον ξεχνά, παρότι έχει κουραστεί απ’ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε έχει μεταβάλλει την απόφαση του να αναζητήσει τον κατάλληλο άνθρωπο για να του μεταβιβάσει το μετοχικό μερίδιο του στην ΠΑΕ.

Ωστόσο, όπως τονίζουν οι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα "να πάει στον αυτόματο πιλότο" και δεν σκοπεύει να την δώσει σε κάποιον ο οποίος δεν έχει αξιοπιστία. Αυτό σημαίνει, πως δεν θα διακόψει τη χρηματοδότηση και οι Λυμπερόπουλος – Ουζουνίδης θα υλοποιήσουν τον συμφωνημένο σχεδιασμό, μέχρι να προκύψει εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό.

Η αναζήτηση της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό δεν είναι απλή υπόθεση και δεν μπορεί να προβλεφθεί πόσο θα διαρκέσει. Ίσως βρεθεί ενδιαφερόμενος σε μία εβδομάδα, ίσως σε έναν μήνα. Συνεπώς, για όσο χρειαστεί, ο Αλαφούζος θα εγγυηθεί τη λειτουργία της εταιρίας και τη συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με μικρότερο μπάτζετ.

Πάντως, από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση. Απλώς, επισημαίνουν ότι διεξάγονται επαφές με αβέβαιη κατάληξη και χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ