ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ντου" στο "Γ. Καλαφάτης" από οπαδούς του Παναθηναϊκού

"Ντου" στο "Γ. Καλαφάτης" από οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός, οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαγριωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού στο Κορωπί ζητώντας με άγριες διαθέσεις εξηγήσεις από τους πράσινους και την αγωνιστική τους εικόνα. "Πέσιμο" σε παίκτες του τριφυλλιού.

Περισσότεροι από 40 εξαγριωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, αρκετοί εξ αυτών με φουλ φεις, βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" το απόγευμα της Παρασκευής με άγριες διαθέσεις εξαιτίας της τραγικής εικόνας του τριφυλλιού το τελευταίο διάστημα.

Οι οπαδοί των πράσινων έκαναν την εμφάνιση τους αφού είχε ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν προγραμματισμένη για τις 16.00 μ.μ., και μάλιστα την διέκοψαν μπαίνοντας στο γήπεδο όπου γινόταν το πρόγραμμα και πήγαν προς το μέρος των παικτών του τριφυλλιού.

Αρκετοί εξ αυτών έγιναν αποδέκτες ύβρεων από τους φίλους του τριφυλλιού ενώ υπήρξε και ντου προς το μέρος κάποιων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μεταξύ των οποίων οι Ιμπάρμπο, Ζέκα, Κουτρουμπής, και ιδίως στην περίπτωση του πρώτου τα πράγματα ξέφυγαν λίγο παραπάνω καθώς αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού ήταν αυτοί που τον περικύκλωσαν. Ενώ δεν αποφεύχθησαν κάποιες ψιλές και εν συνεχεία μόνο χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν ακόμα χειρότερα.

Τα έχωσαν και στον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να μπει στην μέση αλλά ούτε αυτός κατάφερε να ηρεμήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και υπήρξαν κάποιοι που έβρισαν και τον 48χρονο τεχνικό και άλλοι που του είπαν: "Έχεις την ευκαιρία να δείξεις την δουλειά σου και να βελτιώσεις τα πράγματα αλλά να ξέρεις ότι δεν ξεχνάμε αυτό που έγινε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό".

Από την οργή των φίλων του Παναθηναϊκού δεν ξέφυγε κανείς ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού δείγμα το ότι οι οπαδοί των πράσινων τα είχαν με όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες των πράσινων.

Πυροσβετικά επιχείρησε να παρέμβει και ο Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος έλεγε στους συγκεντρωμένους ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ότι θα έπρεπε να ηρεμήσουν. Ο δε Μάρκους Μπεργκ δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν και καθόταν σε μια γωνία με το βλέμμα εμφανώς...χαμένο.

Το όλο σκηνικό κράτησε κοντά στα δέκα-δεκαπέντε λεπτά πριν οι πράσινοι αποχωρήσουν φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα στο "Γ. Καλαφάτης" ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Απόστολος Κασκάνης και ο Σπύρος Βλάχος ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος το τελευταίο διάστημα. Επίσης στην διάρκεια του ντου υπήρχε στο χώρο και αστυνομική δύναμη η οποία αιφνιδιάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ