ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ντοκουμέντα" και αποδείξεις από τον Παναθηναϊκό

"Ντοκουμέντα" και αποδείξεις από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια θα είναι η συνέχεια στην αντίδραση του Παναθηναϊκού στο θέμα της διαιτησίας. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την ανακοίνωση που έβγαλε για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης με την φράση "Αύριο έπεται συνέχεια".

Ουσιαστικά οι πράσινοι προανήγγειλαν ότι θα δώσουν συνέχεια στο θέμα της διαιτησίας και το πιθανότερο είναι ότι αυτή δεν θα έχει να κάνει αποκλειστικά με την διαιτησία του Κύζα και των βοηθών του στο ντέρμπι της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι άνθρωποι του τριφυλλιού εδώ και καιρό έχουν μαζέψει κάποια "ντοκουμέντα" που έχουν να κάνουν με την ελληνική διαιτησία και από την Παρασκευή θα αρχίσουν να τα δημοσιοποιούν ώστε να μάθουν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει.

Από τον Παναθηναϊκό είχαν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία ώστε αν έβλεπαν να γίνονται αδικίες εις βάρος του τριφυλλιού να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να περάσουν στην αντεπίθεση και αυτό αναμένεται να γίνει από την Παρασκευή με την δημοσιοποίηση κάποιων εξ αυτών που έχουν μαζέψει το τελευταίο διάστημα.

Μένει φυσικά να δούμε πόσο "δυνατή" θα είναι η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ποια θα είναι τα "ντοκουμέντα" που θα χρησιμοποιήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ