ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεκλέρκ για Πιεμπονγκσάντ και Αλαφούζο: "Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, αναφέρθηκε στο "τέλμα" που έχουν περιέλθει οι προσπάθειες του Πιεμπονγκσάντ να μπει στον Παναθηναϊκό.

Την αίσθηση που επικρατεί στην Ελλάδα ότι η συμφωνία του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό έχει "κολλήσει", επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ. Ο Βέλγος παράγοντας μίλησε στο περιθώριο μιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και ρωτήθηκε για τη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Άντερλεχτ.

Ο Ντεκλέρκ τόνισε ότι ο Πιεμπονγκσάντ "συνεχίζει να αναζητεί επενδυτή για την Μουσκρόν παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρωθεί ως τώρα". Κάτι που σημαίνει πως ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες στη συμφωνία του Ταϊλανδού με τον Αλαφούζο και οι οποίες αφορούν το οικονομικό σκέλος.

Ακόμα, ο Ντεκλέρκ έθιξε με πλάγιο τρόπο την ασυνέπεια του Πιεμπονγκσάντ: "Όταν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε ως ο νέος μεγαλομέτοχος προχώρησε σε ανακοινώσεις που μας σόκαραν γιατί γνωρίζαμε πως οι υποσχέσεις του ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεδομένα θα θέλαμε να δούμε το μπάτζετ της ομάδας να αυξάνεται".

Επίσης, ο Ντεκλέρκ υπενθύμισε ότι η Μουσκρόν έχει το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία: "Μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι ένα δώρο Χριστουγέννων καθώς θα έρθει λίγο αργότερα αλλά θα ήθελα η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να μείνει στην κατηγορία. Και πιστέψτε με, δεν είναι ένας εύκολος στόχος αν σκεφτείτε πως έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ