Νταμπίζας, η πρώτη επιλογή στη λίστα

Νταμπίζας, η πρώτη επιλογή στη λίστα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προκρίνει τον Νίκο Νταμπίζα ως τον κατάλληλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις εξελίξεις.

Η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι η άμεση αντικατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Διότι κανένα στέλεχος δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να επωμιστεί τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί να εμπλακεί με συζητήσεις για το οικονομικό ή άλλους όρους που περιέχουν τα συμβόλαια.

Όσον αφορά στον κατάλληλο - τηρουμένων των αναλογιών -, σχεδόν όλοι συμφωνούν στο πρόσωπο του Νίκου Νταμπίζα. Πρακτικά, το μοναδικό εμπόδιο για τη συγκεκριμένη επιλογή ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ρωτήθηκε σχετικά από τους συνεργάτες του και τους έδωσε το ελεύθερο να προσεγγίσουν τον Νταμπίζα. Ο Αλαφούζος αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια και το περιθώριο για ψάξιμο από την αρχή, ενώ η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αποτελεί τροχοπέδη για την προσέλκυση επαγγελματιών από το εξωτερικό.

Συνεπώς, αυτή τη φορά συναίνεσε στην προσέγγιση του Νταμπίζα, αφού τον εκτιμά για τις ικανότητες του και αναγνωρίζει ότι παρήγαγε έργο στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα στη σχέση τους αφορούσε τη συνεχή ενημέρωση που ήθελε ο Αλαφούζος, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πλέον λόγω της αποστασιοποίησης του εφοπλιστή…

Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος έχει εγκρίνει την επιλογή Νταμπίζα, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Είτε θετικές, είτε αρνητικές. Μάλιστα, προσδιορίζονται στη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να μην σέρνεται το ζήτημα στην επικαιρότητα.

Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ και ο Νίκος Νταμπίζας ισχυρίζονται ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μεταξύ τους. Ωστόσο, οι ενδείξεις συγκλίνουν για το αντίθετο… Φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί μία διερευνητική κρούση από τη διοίκηση προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ώστε να μην τεθεί το ζήτημα στον Αλαφούζο χωρίς να έχει βάση.

Ο Νταμπίζας φέρεται να μην απέρριψε την προοπτική και έδειξε πιο διαλλακτικός σε σχέση με ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Πλέον, μετά την έγκριση του Αλαφούζου, οι συζητήσεις θα αποκτήσουν περιεχόμενο και θα φανεί σύντομα εάν οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν ξανά ή άλλη μία επαναπροσέγγιση θα αποδειχτεί άκαρπη…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΛΥΜΠΕ"

Λύση από Ελλάδα ή Ισπανία για τον διάδοχο του "Λύμπε" στον Παναθηναϊκό

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24