ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Δεν θα πούμε όχι σε παίκτη κράχτη αν ταιριάζει στα θέλω μας"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη "κράχτη" αν ταιριάζει στα θέλω και της προδιαγραφές που έχει θέσει η ομάδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα μπορούσε να μιλάει για ώρες την Τρίτη το μεσημέρι αλλά σκέφτηκε τόσο τους εκπροσώπους του Τύπου όσο και τους κάμερα μαν που για δυο και πλέον ώρες άκουγαν όσα είχε να τους πει και απαντούσε στις ερωτήσεις τους.

Με το πέρας της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού όμως είχε όρεξη για επιπλέον κουβέντα και απάντησε σε μερικές ακόμη ερωτήσεις ξεκαθαρίζοντας λίγο παραπάνω το μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων ενόψει του καλοκαιριού.

Από τα πιο σημαντικά απ' όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας είναι και πως τα χρήματα που θα έρθουν από τυχόν πώληση θα πάνε στο προσωπικό ώστε να μειωθεί η οφειλή προς το πρόσωπο τους και αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού τόνισε πως όπως και το 2013 ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάει σε παίκτη "κράχτη" αν συμβαδίζει με τα πράσινα θέλω λέγοντας: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν παίκτη "κράχτη" αρκεί αυτός να συμβαδίζει με τα θέλω που έχουμε ως ομάδα, με το πλάνο μας και τις προδιαγραφές που έχουμε. Υπάρχει η λύση για να αποκτηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής αν δούμε ότι μας ταιριάζει".

Ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αποκτηθούν περισσότεροι δανεικοί ποδοσφαιριστές: " Φέτος ίσως είναι πιο εύκολο να πάμε και στην απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών αν δούμε ότι μπορούν να μας χρησιμεύσουν".

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για ακόμη μια φορά τόνισε πως ακόμα δεν έχει γίνει το παραμικρό με τον Μάριο Σιαμπάνη ενώ έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση λέγοντας: "Όταν γράφει κάποιος για έναν παίκτη που έχει ετήσιο συμβόλαιο 700.000 η πως η ομάδα του θα τον παραχωρούσε με 1 εκατομμύριο ευρώ αυτοδιαψεύδεται από μόνος του".

Δυο κομμάτια που απασχολούν τον Νταμπίζα είναι η ενίσχυση της ακαδημίας ώστε να συνεχιστεί η καλή δουλειά αλλά και το σκάουτινγκ. Εκεί που δυστυχώς δεν υπάρχουν οι πόροι για να γίνει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή με τον ίδιο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις όποιες διασυνδέσεις έχει ενώ αποκάλυψε πως είναι σε και συνεχή επικοινωνία με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο ΟΑΚΑ ή Λεωφόρος λέγοντας πως με τις δεδομένες συνθήκες ίσως οι συνθήκες που παρέχει το Ολυμπιακό Στάδιο είναι καλύτερες, ιδίως για τους μικρούς: "Έτσι όπως είναι οι συνθήκες στην ομάδα το ΟΑΚΑ ίσως είναι καλύτερο για τους μικρούς. Η Λεωφόρος είναι δεδομένα πιο "δύσκολο" γήπεδο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε αν δεν υπάρξει μια στάνταρ συμφωνία".

Τέλος επανέλαβε πως όσοι δεν υπολογίζονται δεν θα είναι μέλη της ομάδας και αυτό θα πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ