ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Αν δεν αλλάξει κάτι, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης" για να μιλήσει για πρώτη φορά στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε πως από εδώ και πέρα όσα λένε στο τριφύλλι θα γίνονται πράξη. (PICS)

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένας άνθρωπος που αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και αυτό έκανε και στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού με αυστηρό ύφος, κάτι που παρατήρησαν όσοι τον γνώρισαν για πρώτη φορά, τόνισε πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα τη νέα σεζόν και τόνισε πως από εδώ και πέρα όσα λέγονται στον Παναθηναϊκό θα γίνονται.

Παρόντες στη πρώτη ομιλία του Νταμπίζα ήταν όλοι οι παίκτες που είχαν παραμείνει στο τριφύλλι πλην του Κουλιμπαλί ο οποίος πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τους πράσινους και φυσικά οι Λουτσιάνο, Ινσούα που είχαν φύγει από τη περασμένη εβδομάδα. Επίσης εκεί ήταν φροντιστές, ιατρικό τιμ αλλά και οι εργαζόμενοι στο "Γ. Καλαφάτης".

Αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας που παρουσιάστηκε μόνος του στους παίκτες που δεν τον γνώριζαν από τη στιγμή που κανένα μέλος της διοίκησης δεν ήταν στο "Γ. Καλαφάτης" ανέφερε:

"Κανονικά θα έπρεπε να είναι κάποιος εδώ να με παρουσιάσει αλλά ήρθα μόνος μου έτσι όπως είναι φέτος η κατάσταση στην ομάδα δεν πειράζει".

Και στη συνέχεια πέρασε σε λόγια ουσίας προς τους πράσινους λέγοντας:

"Εκτός από εμένα που βρίσκομαι εδώ όλοι ξέρετε πως λείπει ένας συνδετικός κρίκος που είναι ο προπονητής αλλά σε λίγες μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα.

Οι παλιότεροι γνωρίζετε καλά ότι δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας είπαν στην διάρκεια της χρονιάς και μέχρι σήμερα αλλά όλα αυτά ίσχυαν μέχρι χθες.

Έχω ενημερωθεί για την εξόφληση της δόσης του Φεβρουαρίου στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από εδώ και στο εξής πως θα έχουν τα πράγματα και τι θα γίνεται. Δεν θέλω να λέω πολλά. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου".

Ο παλαίμαχος αμυντικός έδωσε συγχαρητήρια και για τη φετινή σεζόν και τον τρόπο με τον οποίο έβγαλαν τη χρονιά οι παίκτες του τριφυλλιού:

" Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για τη φετινή σεζόν και που καταφέρατε να φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εσάς όσο και στο τεχνικό τιμ. Δεν θέλω να μιλήσω για το πως λειτούργησε πέρυσι η ομάδα, όχι ότι δεν ξέρω, απλά δεν θέλω.

Εσείς κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια αλλά μπροστά μας έχουμε την επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα αλλά αυτά που λέμε θα γίνονται".

Επίσης δεν θέλησε να πει μεγάλες κουβέντες για τη μεταβίβαση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως αυτός λειτουργεί με βάση όσα γνωρίζει ότι ισχύουν σήμερα και αυτό σημαίνει χαμηλό μπάτζετ:

" Όπως γνωρίζετε η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν τώρα. Μέχρι να προκύψει κάτι άλλο και να έρθει μια αλλαγή το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.

Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά μου να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις πρώτες πέντε μέρες του Ιουλίου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ