ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη στο Ηράκλειο για πολλούς λόγους θέλει ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ (19:30) για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και υποχρεούται να νικήσει για να κερδίσει λίγες μέρες ηρεμίας.

Ένα παιχνίδι που έχει λάβει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι του αναλογούσε αρχικά, δίνει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (30/11) με τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, για πολλούς λόγους. Καταρχάς, μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, επιβάλλεται να νικήσει για να διασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έπειτα, η κατάκτηση των τριών βαθμών θα προσφέρει λίγη ηρεμία στην ομάδα, που εδώ και πολύ καιρό διέρχεται κρίση. Ακόμα, θα είναι η πρώτη νίκη στη διάρκεια του Νοεμβρίου και θα αποφορτίσει σε μικρό βαθμό την πίεση…

Καθίσταται πως μία ισοπαλία ή πολύ περισσότερο μία ήττα, θα επιβαρύνει περαιτέρω την κατάσταση και θα προκαλέσει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Κυρίως για τον Αντρέα Στραματσόνι και την παραμονή του, αλλά και για τον Γιάννη Αλαφούζο και τους ποδοσφαιριστές. Διότι η ανοχή των οπαδών έχει εξαντληθεί και οι αντιδράσεις θα εκδηλωθούν στα παιχνίδια με τη Θέλτα και τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παρατάσσει την "καλή" ενδεκάδα

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Υπό διαφορετικές συνθήκες, με έναν αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας, θα έδινε ευκαιρίες και θα μοίραζε το χρόνο, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η πραγματικότητα, δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες.

Ο Ιταλός θα έχει στην 18άδα τον Πίσπα και τον Μίγγο, ώστε να συμμορφωθεί με τον ΚΑΠ και πιθανώς να χρησιμοποιήσει έναν από τους δύο, για να καλύψει ένα κριτήριο αδειοδότησης, που προβλέπει πέντε συμμετοχές γεννημένων των 1997 και μετά, μίνιμουμ 70 λεπτών σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, ο Κοτσόλης θα είναι στην ενδεκάδα, ο Χουχούμης θα παίξει αριστερά και ίσως ο Μπουμάλ και ο Τελάντερ να αγωνιστούν. Δεν είναι ξεκάθαρο το σύστημα που θα προτιμήσει ο Στραματσόνι, αλλά θα αρχίσει στο ματς κυρίως βασικούς παίκτες.

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Στραματσόνι τα βρήκε με τον Πινίγια"
Έφυγε με πούλμαν από την πίστα του αεροδρομίου ο Παναθηναϊκός
Τι λένε στη Nova για Παναθηναϊκό, ρήτρες και Super League!
Στην Αθήνα μόνο οι πέντε τραυματίες στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ