ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη πάση θυσία θέλει ο Παναθηναϊκός

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ  (20ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ, SUPER LEAGUE) 
(EUROKINISSI)
ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (20ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ, SUPER LEAGUE) (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (19:15) χωρίς την παρουσία των οπαδών του και χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Προβληματικά τα άκρα του "τριφυλλιού".

Να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (27/8) τον Λεβαδειακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Προερχόμενος από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (ήττες από την Αθλέτικ και ενδιάμεσα ισοπαλία με τον Πλατανιά) και ευρισκόμενος στο -1, λόγω της ποινής που έχει από πέρυσι, δεν έχει το περιθώριο για μία νέα απώλεια βαθμών.

Το παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει να αντιμετωπίσει την κόπωση μετά από μία εβδομάδα με δύο ταξίδια, τις πολλές απουσίες κυρίως στα άκρα της άμυνας και την χαμηλή ψυχολογία των τελευταίων ημερών. Επιπλέον, ο Λεβαδειακός απέδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι διαθέτει ένα σκληρό και αξιόμαχο σύνολο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Στάικο και τον τιμωρημένο Χουλτ, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Επίσης, ο Ινσούα έμεινε εκτός με επιλογή του προπονητή και οι Γιόχανσον, Κουλιμπαλί δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Κατά συνέπεια, θα καταφύγει σε... αλχημείες για τις θέσεις των ακραίων μπακ.

Για την ενδεκάδα, ο Βλαχοδήμος θα παίξει στην εστία, οι Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Λουντ στο αριστερό, ως υπηρεσιακή λύση. Στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα παίξουν ως αμυντικοί χαφ και οι Καμπέσας και Χατζηγιοβάνης θα καλύψουν τα πλάγια. Τέλος, οι Άλτμαν και Τσάβες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Παναθηναϊκός χρωστάει μία αγωνιστική από την προηγούμενη σεζόν. Το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα ανοίξει ξανά για τους φίλους του "τριφυλλιού" την 4η αγωνιστική, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ