ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη με "καθαρό σκορ" ο στόχος του πρώτου ημιτελικού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (12/04, 19:00) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Mαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει το παιχνίδι με διπλή στόχευση.

Η ώρα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας φτάνει, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/04, 19:00) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, με στόχο να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει διπλή στόχευση: την επίτευξη της νίκη και τη διατήρηση του "μηδέν".

Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εύκολη αποστολή. Κάθε άλλο, αφού ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο, με ποιοτικούς παίκτες και με "δίψα" για διάκριση. Επιπροσθέτως, είναι η μόνη ομάδα από τους 4 μεγάλους που έχει τον ίδιο προπονητή και το ίδιο πλάνο από την αρχή της σεζόν.

Η προσέγγιση του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι. Σφιχτή ανασταλτική λειτουργία, pressing στην αντίπαλη άμυνα και συνεργασίες από τους Μπεργκ – Κλωναρίδη – Εμποκού – Βιγιαφάνιες. Στοιχεία που απέδωσαν νίκες και με θέαμα και το προπονητικό επιτελείο προσδοκά να δώσει ένα σκορ ασφαλείας για τη ρεβάνς.

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-2, αφού δεν είναι υπέρμαχος των απότομων αλλαγών. Στην εστία θα παίξει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξιός μπακ ο Κουλιμπαλί, αριστερός μπακ ο Χουλτ, στόπερ οι Κουτρουμπής και Μολέντο, δίδυμο στους αμυντικούς χαφ οι Ζέκα και Κουρμπέλης, δεξιός χαφ ο Βιγιαφάνιες, αριστερός χαφ ο Εμποκού και επιθετικοί οι Μπεργκ και Κλωναρίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ