ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη για τους βαθμούς και για τον κόσμο

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με κατάμεστες εξέδρες και με πρωτοφανή συσπείρωση. Το γυρίζει σε 4-3-3 ο Ουζουνίδης.

Για άλλη μία εβδομάδα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων και του ιδιοκτησιακού. Ωστόσο, η νίκη είναι αυτοσκοπός στο σημερινό (30/9) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, με συγκομιδή 3 βαθμών, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και επιβάλλεται να νικήσει. Διότι, σύντομα θα αρχίσει το δύσκολο πρόγραμμα και κινδυνεύει να τον πάρει από κάτω...

Έπειτα, η ομάδα χρειάζεται θετικά αποτελέσματα για να ανακτήσει την ψυχολογία της και να ξεπεράσει τις δυσλειτουργίες της. Μέχρι τώρα δεν τα καταφέρνει και συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια και πίεση, που πρέπει να εκτονωθούν.

Επίσης, οι εξέδρες αναμένονται κατάμεστες από οπαδούς που θέλουν να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να λυγίσει. Οι παίκτες έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να τους κρατήσουν δίπλα τους και να μην τους ξενερώσουν, αφού τους έχουν ανάγκη για τη συνέχεια.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει σφυγμό. Μία μεγάλη ομάδα αντιδρά όταν όλα πάνα στραβά και ακόμα αυτό δεν έχει συμβεί. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την αντίδραση το συντομότερο δυνατό και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ευκαιρία να τη βρει.

Στο αγωνιστικό, ο Ουζουνίδης φαίνεται πως θα αφήσει το αγαπημένο του 4-4-2 και θα επιστρατεύσει το 4-3-3. Ο κόουτς οδηγεί στην απόφαση επειδή το ρόστερ δείχνει να μην μπορεί να υπηρετήσει τη συγκεκριμένη διάταξη και ψάχνει την κατάλληλη τακτική.

Γκολκίπερ θα παίξει ο Βλαχοδήμος, στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, ο Σιλά θα παίξει αμυντικός χαφ και οι Χίλιεμαρκ και Κουρμπέλης θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά ως εσωτερικοί μέσοι, οι Βιγιαφάνιες και Άλτμαν θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης και ο Μολίνς στην κορυφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ