ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Κωνσταντίνου

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Κωνσταντίνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 13 Νοεμβρίου.

Νέα προσωρινή διοίκηση απέκτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. αποφασίστηκε να αναλάβει χρέη προέδρου ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του πρασίνων θα αντικαταστήσει τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη ο οποίος παραιτήθηκε.

Παράλληλα, επιστρέφει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Στράτος Σωπήλης, ο οποίος θα αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε θα αναλάβει ουσιαστικά να τρέξει τα θέματα της ομάδας μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου.

Για τότε έχει προκηρυχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της πράσινης ΠΑΕ και θα προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τριφυλλιού: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ