ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη πρόσληψη του Τάκη Μπαλτάκου στη θέση του αντιπροέδρου.

Η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έφερε και εξελίξεις σε ό,τι αφορά την πρόσληψη του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο έμπειρος νομικός, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι από σήμερα (16/1) νέος αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ.

Αυτό είναι και το μοναδικό που έγινε γνωστό σχετικά με το νέο οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι οι αρμοδιότητες που θα έχει στο νέο του ρόλο στο "τριφύλλι". Ο Μπαλτάκος είναι ένας άνθρωπος με παναθηναϊκό παρελθόν, αναγνωρισμένες ικανότητες, εμπειρία στη διαχείριση καταστάσεων και προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο και μένει να δούμε πως θα χρησιμοποιηθεί από τους πράσινους.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Τάκης Μπαλτάκος".

Μπαλτάκος: "Βέβαιη η επάνοδος του Παναθηναϊκού" '

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Τάκης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το ζητούμενο είναι το μέλλον και όχι το ντέρμπι
Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
Στη Λεωφόρο με Μπαλτάκο ο Αλαφούζος
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ