ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο ραντεβού για τον Λουτσιάνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Λουτσιάνο Νέβες θα συναντηθεί ξανά με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και θα συζητήσουν για τη συνεργασία τους.

Τηλεφωνικά συνομίλησαν το βράδυ της Τρίτης (13/3) οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Λουτσιάνο Νέβες. Αρχικά, είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν, όμως μετέφεραν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (14/3).

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης ζήτησε μερικές διευκρινήσεις από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", κυρίως για το πλάνο της αποπληρωμής του πελάτη του. Επίσης, τόνισε στους διοικούντες ότι θα συζητήσει με τον Λουτσιάνο και θα τους ενημερώσει για τις προθέσεις του, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Κωνσταντίνου έχει εξηγήσει στον Ντανίλο Σίλβα ότι με τα νέα δεδομένα, η ΠΑΕ δεν μπορεί να καλύψει τις αποδοχές του Λουτσιάνο και εν όψει του καλοκαιριού, πρέπει να αναζητήσουν μία λύση. Είτε της αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, είτε της μείωσης των αποδοχών του.

Επομένως, στη σημερινή (14/3) συνάντηση, ο Σίλβα θα ενημερώσει τον Κωνσταντίνου για τις προθέσεις του Λουτσιάνο και θα διαπιστώσουν τα σημεία σύγκλισης. Ωστόσο, είναι πρόωρο να γραφτεί ότι θα συμφωνήσουν αμέσως και θα τα ξαναπούν σύντομα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ