ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό

Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό

Ο 34χρονος χαφ, Γκάμπι Μουντιγκάγι, φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από άνθρωπο του Παναθηναϊκού, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι στην Ίντερ.

Τι και αν όλοι στον Παναθηναϊκό επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Στην Ιταλία ασχολούνται με μεταγραφικά σενάρια, τα οποία συνδέουν με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι στην Αθήνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ottopagine.it, από το Τριφύλλι έχουν προσεγγίσει τον 34χρονο χαφ από το Ζαιρ, Γκάμπι Μουντιγκάγι!

Ο Μουντιγκάγι φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από άνθρωπο του Παναθηναϊκού, μετά από εισήγηση του Στραματσόνι! Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν τη σεζόν 2012-2013 στην Ίντερ, όταν ο Αφρικανός είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μπολόνια και είχε παίξει σε 9 παιχνίδια.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Μουντιγκάγι έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα, έφτασε κοντά στην Αβελίνο, αλλά τελικά διαγνώστηκε με τραυματισμό στο γόνατο και η υπόθεση του δεν προχώρησε. Έκτοτε, δεν συμφώνησε με άλλη ομάδα και περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να ανακάμψει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πριν από χρόνια, ο Μουντιγκάγι υπήρξε ένας εξαιρετικός χαφ, ο οποίος έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα στο Καμπιονάτο. Όμως, πλέον είναι ένας ποδοσφαιριστής σε καθοδική πορεία και σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται άλλο ένα "ρίσκο" στο ρόστερ του.

Για την ιστορία, τον ποδοσφαιριστή φέρεται να διεκδικεί και η Σέλτικ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ