ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες δεσμεύσεις Κωνσταντίνου στους παίκτες για τα οφειλόμενα

Νέες δεσμεύσεις Κωνσταντίνου στους παίκτες για τα οφειλόμενα
Κωνσταντίνου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους εξήγησε ότι η εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα της διοίκησης.

Στο "Γεώργιος Καλαφάτης" βρέθηκε την Παρασκευή (30/3) ο Βασίλης Κωνσταντίνου προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα. Ήταν μία επιβεβλημένη κίνηση εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ, γιατί τις τελευταίες μέρες επικρατούσε έντονη ανησυχία στα αποδυτήρια και η διοίκηση δεν είχε ενημερώσει τους παίκτες.

Οι παίκτες ρώτησαν πότε θα πληρωθούν τα οφειλόμενα και ο Κωνσταντίνου τους έθεσε το εξής χρονοδιάγραμμα: την επόμενη εβδομάδα οι ξένοι θα εξοφληθούν τη δόση του Οκτωβρίου, γιατί είχαν πάρει ένα μέρος της και όχι όλη, όπως οι Έλληνες, ενώ στη διάρκεια του Απριλίου η ΠΑΕ θα καταβάλλει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου του 2017.

Ο Κωνσταντίνου δέχτηκε αρκετά ερωτήματα για τις εγγυήσεις που υπάρχουν για την τήρηση των δεσμεύσεων και εξήγησε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, επειδή η ρευστότητα της εταιρίας κατευθύνεται στις οφειλές που αφορούν τις υποθέσεις για την αδειοδότηση.

Ο "αγριόγατος" δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα και ισχυρίστηκε πως οι πληρωμές θα ομαλοποιηθούν, μόλις ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες και δεν εμφανιστούν άλλα απρόοπτα.

Οι παίκτες απάντησαν ότι κατανοούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, όμως ζήτησαν από τον Κωνσταντίνου να μην αθετήσει τις υποσχέσεις του και να λάβουν χρήματα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Επίσης, τον διαβεβαίωσαν ότι εκείνοι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ