ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα τακτική η Ιντερνασιονάλ, δεν παίζει ο Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή εναντίον του Πλατανιά, ενώ η Ιντερνασιονάλ θέλει να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, ώστε να πιέσει τον Παναθηναϊκό. Ενοχλήσεις ο Διούδης και πρόβλημα στον "άσο".

Μία νέα στρατηγική φέρεται να υιοθετεί η Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ροντρίγκο Μολέντο. Διαπιστώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός αναζητά υψηλότερη προσφορά από τη δική της, στρεφόμενος στην αγορά της Τουρκίας, η βραζιλιάνικη ομάδα θα προσπαθήσει να πιέσει μέσω του ποδοσφαιριστή.

Η "κολοράντο" θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που έχει ο Μολέντο να υπογράψει από τώρα εν όψει του καλοκαιριού, αφού το συμβόλαιο του με το Τριφύλλι λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018. Οπότε, στηριζόμενη στην επίσημη συμφωνία με τον 30χρονο αμυντικό, η Ιντερνασιονάλ θεωρεί ότι θα πιέσει τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρήσει άμεσα.

Μόνο που η Ιντερνασιονάλ λογαριάζει χωρίς τον Μολέντο. Διότι ο Βραζιλιάνος στόπερ αναζητά υψηλές αποδοχές για να συμφωνήσει και η πρόταση της πρώην ομάδας του δεν τον δελεάζει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Μαρσέλο Μεδέιρος, σχολίασε με διπλωματική διάθεση: "Ο Μολέντο έχει εξαιρετική σχέση με την ομάδα μας. Εάν θα υπάρξουν νέα, θα τα ανακοινώσουμε στους οπαδούς".

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΟ

Με τους δύο από τους τρεις τερματοφύλακες να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (4/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Κώστας Κότσαρης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως τις προηγούμενες ημέρες, ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε ο Σωκράτης Διούδης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, επειδή νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί χέρι.

Ο Διούδης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που υπάρχει και η έκταση του. Εάν ο Διούδης τεθεί νοκ άουτ για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά την Κυριακή (7/1), τότε ο Βλαχοδήμος θα πλαισιωθεί από τον νεαρό Ξενόπουλο στην 18άδα.

Στο μεταξύ, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με αρκετή βροχή και έντονο κρύο. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με επιθετική ανάπτυξη. Ο Μολέντο έκανε θεραπεία και οι πιθανότητες να είναι έτοιμος στο κυριακάτικο ματς έχουν περιοριστεί αισθητά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ