ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα συνάντηση Ρότσα-Λυμπερόπουλου τη Δευτέρα

Νέα συνάντηση Ρότσα-Λυμπερόπουλου τη Δευτέρα

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χουάν Ρότσα συζήτησαν για όσα συνέβησαν την Τρίτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Χωρίς οριστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/3) το ραντεβού ανάμεσα στον Χουάν Ρότσα και στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν εκ νέου τη Δευτέρα (6/3) και θα συζητήσουν για τη συνεργασία τους επί συγκεκριμένων δεδομένων.

Στη συνάντηση της Πέμπτης (2/3) διευκρίνισαν τα όσα συνέβησαν την Τρίτη (28/2) με τα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες και τη φημολογία για την απόλυση του Αργεντίνου, χωρίς να υπεισέλθουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Λυμπερόπουλος τόνισε στον Ρότσα ότι επιθυμεί την παραμονή του, του εξήγησε ότι υλοποιείται ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεσμεύτηκε τη Δευτέρα, να του προτείνει μία νέα μορφή συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, είναι πρώιμο να προβλεφθεί η αποδοχή ή η απόρριψη της πρότασης από τον Ρότσα, προτού ακούσει τι θα του πει ο Λυμπερόπουλος. Οπότε, από βδομάδα τα σπουδαία για τον "Ινδιάνο"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καθοριστική συνάντηση Ρότσα - "Λύμπε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ