ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα σενάρια για Μολέντο και Ιντερνασιονάλ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ιντερνασιονάλ δεν εγκαταλείπει τη διεκδίκηση του Ροντρίγκο Μολέντο, παρά την προφορική συμφωνία του 30χρονου στόπερ με τον Παναθηναϊκό. Γκενκ για Ατζαγκούν.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του, όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ...

Σύμφωνα με τις "διαρροές" που μοιράζουν τις τελευταίες ώρες στους ρεπόρτερ της ομάδας τους, θα έχουν νέα επαφή με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ώστε να τον πείσουν να ενταχθεί στην Ίντερ. Μόνο που δεν διευκρινίζουν πως θα το κάνουν αυτό, από τη στιγμή που δεν έχουν το νομικό δικαίωμα και ήδη, οι δύο προτάσεις που κατέθεσαν για την αγορά του ποδοσφαιριστή έχουν απορριφθεί.

Το όνομα του Μολέντο αναμασιέται συχνά στα ρεπορτάζ της Ιντερνασιονάλ, χωρίς απτά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για φρούδες ελπίδες των Βραζιλιάνων και όχι για κάτι το ουσιαστικό, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

ΓΚΕΝΚ ΓΙΑ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αναμένεται να καταλήξει στην Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα για "μπάσιμο" της Γκενκ. Η ομάδα του Νίκου Καρέλη φέρεται να ήθελε πριν δύο χρόνια τον Νιγηριανό χαφ και ίσως να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο. Πάντως, για την ώρα, ο Ατζαγκούν προχωρά τις συζητήσεις με την Κορτράικ, για να τελειώσει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ