ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα πρόταση της Αστάνα για τον Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Ουσμάν Κουλιμπαλί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου και θα συζητήσουν για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Τελικά, ίσως οι αποχωρήσεις να μην έχουν τελειώσει για το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει μεταγραφή στο και... δέκα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έστω και αν χρειαστεί να μετακομίσει στο Καζακστάν.

Σήμερα (15/2) αναμένεται να συναντηθεί ο ατζέντης του Αφρικανού αμυντικού, Στράτος Φαφαλιός με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, προκειμένου να μεταφέρει την πρόταση της Αστάνα.

Στον πρώτο κύκλο των επαφών είχε διαπιστωθεί διαφορά, αφού ο Παναθηναϊκός απέρριψε την προσφορά των 150.000 ευρώ και ζήτησε τα διπλάσια.

Η πρωταθλήτρια της ασιατικής χώρας έχει τον Κουλιμπαλί ως τον πρώτο στόχο για το δεξιό άκρο της άμυνας και του προτείνει 400.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό που ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

Οι μοναδικές ενστάσεις του 27χρονου αμυντικού αφορούν το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά μοιάζουν ικανές να ξεπεραστούν...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπεργκ με... ροζ γυαλιά
Βιντεοθεραπεία από Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό
Τα 10 δεδομένα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Συνεχίζει την αποθεραπεία στο Βέλγιο ο Μολίνς, πήγε και στο Μόναχο
Προσπάθεια να σπάσουν το συμβόλαιο του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό
Ανάσα 120 δόσεων για τον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ