ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα πρόταση σε Παναθηναϊκό για Κουλιμπαλί η Μέχελεν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μέχελεν θα καταθέσει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κουλιμπαλί με πληροφορίες από το Βέλγιο να αναφέρουν πως αυτή θα είναι κοντά στις 400.000 ευρώ.

Η Μέχελεν παραχώρησε στη περίοδο του Ιανουαρίου το δεξί της μπακ, Ιβάν Τόμετσακ, στην Μπριζ αντί του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ και καίγεται για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα.

Με την πώληση αυτή έχει και τα λεφτά για να ανεβάσει την αρχική προσφορά που είχε κάνει στον Παναθηναϊκό ώστε να πείσει τον Οσμάν Κουλιμπαλί να πει το ναι.

Η αρχική πρόταση των Βέλγων μετά βίας ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ με τον Παναθηναϊκό να την απορρίπτει ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαινόταν ζεστός.

Πληροφορίες από το Βέλγιο τονίζουν πως η Μέχελεν ετοιμάζει νέα πρόταση, αυτή τη φορά ξεπερνώντας τις 400.000 ευρώ προς τον Παναθηναϊκό ενώ την ίδια ώρα δίνει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Κουλιμπαλί για να κάμψει τις αντιρρήσεις του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ρόλο στην απόφαση του αμυντικού του Παναθηναϊκού να παίξει και η παρουσία του Σιλά στη Μέχελεν με τον συμπατριώτη του Κουλιμπαλί να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Βέλγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ