ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επαφή Νταμπίζα - Χριστοβασίλη για τον Κόντε

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησαν ξανά για τη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο Νίκος Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να ντύσει τον Πέδρο Κόντε στα πράσινα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το χρόνο μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, θεωρώντας ότι κυλά προς όφελος του.

Ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να βιαστεί, αφού έχει τη δυνατότητα να βρει επιθετικό ακόμα και στο "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους. Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να πουλήσει τον Κόντε μετά τις 31 Αυγούστου και θα ρισκάρει να τον χάσει χωρίς αντίτιμο, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2019.

Επομένως, αυτός ο οποίος επείγεται περισσότερο είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Νταμπίζας πιστεύει ότι θα κλείσει τη μεταγραφή με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κάτι που σημαίνει πως οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται στα τέλη του μήνα, όταν το ρολόι θα μετρά αντίστροφα.

Στο μεταξύ, ο Νταμπίζας μίλησε ξανά με τον Χριστοβασίλη την Τρίτη (21/8) και συζήτησαν για τον Κόντε. Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορά τόσο στο οικονομικό, όσο και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Ωστόσο, υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για συμβιβασμόι και θα επικοινωνήσουν ξανά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νταμπίζα διαπραγματεύεται για ένα ποσό μικρότερο της ρήτρας των 900.000 ευρώ και ο Χριστοβασίλης είναι διατεθειμένος να πουλήσει με λιγότερα λεφτά. Ο Κόντε είναι ενήμερος για τις επαφές, θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα δεν έχει συζητήσει για τη δική του αμοιβή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ