ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα διάκριση για τον Κότσαρη του Παναθηναϊκού

Νέα διάκριση για τον Κότσαρη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος γκολκίπερ του τουρνουά στην Ολλανδία στο οποίο έλαβε μέρος η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός φημίζεται τα τελευταία χρόνια για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τα ταλέντα που βγάζει από τα τμήματα υποδομών του. Πόσο μάλλον για τους τερματοφύλακες που βγάζει από τα σπλάχνα του.

Ένα από αυτά ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Κότσαρης και πρόκειται για τον 18χρονο γκολκίπερ ο οποίος από πέρυσι είναι επαγγελματίας και φέτος πραγματοποίησε το ντεμπούτου του στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά.

Ο Κότσαρης έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του στην διάρκεια του τουρνουά της Ολλανδίας στο οποίο έλαβε μέρος η Κ-20 του Παναθηναϊκού (23-25/5) κατακτώντας την τρίτη θέση χάνοντας από την Μπενφίκα στα ημιτελικά και νικώντας στον μικρό τελικό την Ντε Χαγκ.

Μάλιστα οι εμφανίσεις του Κότσαρη ανάγκασαν τους διοργανωτές του τουρνουά να του δώσουν το βραβείο του MVP της διοργάνωσης καθώς τον έχρισαν ως τον καλύτερο.

Να θυμίσουμε ότι στο τουρνουά μετείχαν οκτώ ομάδες και συγκεκριμένα οι Ουιτγκέστ, Ντε Χαγκ, Τζένοα, Αλκμάρ, Τορίνο, Σταντάρ Λιέγης, Μπενφίκα και Παναθηναϊκός και το να επιλεγεί ο γκολκίπερ του τριφυλλιού σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή διάκριση για τον ίδιο αλλά και για το τριφύλλι.

Τρεις πράσινοι MVP στα ματς

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια των αγώνων της πρώτης φάσης τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναδείχθηκαν ως οι "MVP" των αναμετρήσεων που έδωσε το τριφύλλι και μετά το τέλος του κάθε αγώνα βραβεύθηκαν από τους διοργανωτές.

Συγκεκριμένα μετά το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά κόντρα στην Ντε Χαγκ ο Βασίλης Αγγελόπουλος ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο του "MVP".

Νέα διάκριση για τον Κότσαρη του Παναθηναϊκού

Στο δεύτερο ματς ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Τζένοα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος και Μάικ Νιούμαν ήταν ο "MVP" του αγώνα παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο.

Νέα διάκριση για τον Κότσαρη του Παναθηναϊκού

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου το τριφύλλι επικράτησε με 5-0 της Ούιτγκεστ με τον Λάζαρο Λάμπρου να πετυχαίνει δυο γκολ για τους πράσινους και αυτό του έδωσε τον τίτλο του καλύτερου του αγώνα.

Νέα διάκριση για τον Κότσαρη του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ