ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα δημοσιεύματα για τον Μολέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Μολέντο προσπαθεί να πιέσει για το συμβόλαιο του παίκτη, χρησιμοποιώντας την Ιντερνασιονάλ. Δεν αλλάζει η τακτική του Λυμπερόπουλου, που θα ισχύσει και τον Λέτο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης είχαν αρκετό καιρό να ασχοληθούν με τον Ροντρίγκο Μολέντο... Μέχρι που η ιστοσελίδα "zh.clicrbs.com.br" θυμήθηκε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, για να τον επανεντάξει στο δυναμικό της.

Η Ιντερνασιονάλ έχει χάσει τρεις στόπερ και θέλει να τους αντικαταστήσει και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι η πρώτη επιλογή της. Μάλιστα, όπως τονίζει το ρεπορτάζ, η ομάδα διατηρεί ακόμα το 25% των δικαιωμάτων του Μολέντο, το οποίο κράτησε όταν τον παραχώρησε στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Μολέντο μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και μπορεί να επιστρέψει στη Βραζιλία χωρίς κόστος. Κάτι που δεν ισχύει, αφού το συμβόλαιο του 29χρονου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018.

Υπενθυμίζεται πως το ίδιο "σκηνικό" με τον Μολέντο είχε επαναληφθεί τον Ιανουάριο, όταν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ανακύκλωναν καθημερινά το ζήτημα, διακινώντας αναληθείς πληροφορίες. Προφανώς, πρόκειται για ένα μέσο πίεσης από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ώστε να επιταχυνθούν οι συζητήσεις για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου...

Οι πρακτικές του μάνατζερ του Μολέντο δεν θα επηρεάσουν την πολιτική που έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο θέμα των υφιστάμενων συνεργασιών. Ο τεχνικός διευθυντής έχει διαμηνύσει ότι θα αρχίσει τις συζητήσεις τον Ιούνιο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ

Ανάλογα θα εξελιχθεί και η υπόθεση του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου. Ο Λυμπερόπουλος έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του και του έχει ζητήσει να έρθει στην Αθήνα στη διάρκεια του προσεχούς μήνα, ώστε να διαπραγματευτούν για τον πελάτη του. Πάντως, η πρόθεση του "Λύμπε" είναι να καταθέσει εξαρχής την πρόταση του και να καταστήσει σαφές πως αυτή είναι και δεν επιδέχεται περιθώρια βελτίωσης. Οπότε, ο Λέτο απλώς θα κληθεί να αποφασίσει εάν την αποδέχεται ή όχι και δεν προκύψουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ