ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα αναβολή στις υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Νέα αναβολή στις υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Ούτε το μεσημέρι της Τρίτη (06/02) εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ βρέθηκαν για μία ακόμα φορά οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Τελάντερ και του Ταυλαρίδη για την εκδίκαση των προσφυγών των δύο ποδοσφαιριστών κατά των πρασίνων.

Μόνο που ούτε αυτή τη φορά πάρθηκε κάποια απόφαση με τις δύο περιπτώσεις βέβαια να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Τελάντερ ήταν πιο διαλλακτικός και δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ πρότεινε στον Δανό στόπερ να πάρει 40.000 ευρώ έναντι της οφειλής των 93.000 ευρώ και να συναινέσει σε αναβολή της εκδίκασης, για να έχουν χρόνο να συμφωνήσουν στον τρόπο αποπληρωμής, κάτι που τελικά συνέβη.

Αντίθετα, ένταση υπήρξε για μία ακόμη φορά ανάμεσα στους εκπροσώπους των πρασίνων και του Στάθη Ταυλαρίδη. Από την πλευρά του ο πρώην κεντρικός αμυντικός ζητούσε την άμεση εξόφληση των χρημάτων που του οφείλονται (97.000 ευρώ) και δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός και ήταν ανάλογος με εκείνον του Τελάντερ. Δηλαδή, να πάρει τώρα ένα ποσό ύψους 40.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε πέντε δόσεις.

Ο δικαστής, παρά το γεγονός της άρνησης του Ταυλαρίδη να δεχτεί τον διακανονισμό, έδωσε νέα αναβολή στην υπόθεση για τις 21 Φεβρουαρίου. Κάτι που έφερε νέο κύκλο έντασης ανάμεσα στον δικαστή και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε ακόμα δύο εβδομάδες για να μπορέσει να βρει λύση με τις δύο υποθέσεις, ενώ αύριο Τετάρτη (07/02) εκδικάζονται αυτές των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ